Nu är det åter kväll. Juli är ny och fräsch. Lite för sval bara. Vi är många som längtar efter sommaren. Så som den är i våra drömmar. Saft och kex på en filt i sanden. Badsugna barnfötter och varma stenar. Ljumma vindar som möter ansiktet på cykelturen. Prästkragen som älskar eller älskar inte. Myggor i sovrummet med ängsblommor på tapeten. En blå klänning med spets. Bruna ben och mogna bär.

Min man jag och sonen har varit hos dotter Jenny och fixat lite saker. Sätta upp gardiner och en spegel. Lampor och kontakter. Jag hör inte till dem som fixar. Jag bara leker med Adam. Det är spökigt säger mitt barnbarn. Jag vet inte om han menar stökigt eller kanske både och. Har man små spöken i lägenheten blir det spökigt och stökigt.

Jag har pratat i telefon idag. Först med min kusinstorasyster Anna i Uppsala sedan med morkusin Lena som är i Jämtland men bor i Sundom. Det går bättre och bättre att prata i mobilen. Orden kommer när de ska och där de ska. Jag lyssnar också vad den andre säger.

Efter stroken var jag så koncentrerad på mitt eget prat att jag glömde lyssna. Under många år var min mobil helt tyst. Jag ringde aldrig till någon och ingen ringde till mig.

Nu ser Kalle och jag på fotboll. Kalle ser på fotboll och jag bloggar menar jag. Damerna filmar inte säger Kalle. Det är bara herrarna som åmar sig i onödan.

Hoppas du har lyckan att sova gott. Hoppas dina drömmar blir blå och dina andetag lugna. Hoppas ditt hjärta är mjukt och lent. Godnatt vännerna
Natti natti Adam

Låt mamma Emelie sova en stund lille goserunda Teodor. Du behöver inte äta hela natten.

Emelie är svärdotter Matildas kompis.

  • 134 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer

passionärsliv
,
Godnatt till dig också efter att vi "sett"' matchen klart. 💚nouw.com/passionärsliv
Blundaochsvälj
,
Jag somnade efter halvlek😊nouw.com/blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229