Sov gott min vän ❤️

Mamma har bjudit kusinbror och mig på middag. Färdigköpt Pizza. Enkelt gott och energirikt. Det behöver mamma för hon har blivit lite smal. Magnus och jag har tränat idag så vi behövde också något kraftigt. Magnus har tränat på gym och jag tränat på att hitta.

I dag har jag lärt mig använda mammas spis och att använda min mobil som gps. Tack Magnus för att du alltid tror på mig. Att jag kan.Tänk så spännande det ska bli att gå ensam med hörlurar och gps. Ingen behöver tala med mig och jag behöver inte gå vilse.

Sunderbysolen har just gått ner. Jag har tänt ett doftljus och sitter i vardagsrummet och skriver. Veckan är snart slut och på onsdag åker jag hem till Östersund igen. Nästa gång kanske det är lite mer vårlikt. Våren tar bara små steg. Kallgrader om nätterna bromsar farten.


Solnedgång över Hästfjället.
Foto Min man Kalle från Kall

Hoppas far och son har det bra i stugan

Solnedgång från mitt fönster i huset i Sunderbyn.
Foto Maria från Sunderbyn

Här är min kusinstorasyster Anna och jag 1961. Hon har alltid varit snäll mot mig. Jag är så stolt över henne. Nu för tiden sjunger hon barbershop i en damkör i Uppsala. Ibland är hon ute på turné. Till vardags är hon en omtyckt familjeterapeut och sexolog.

I morgon ska jag försöka hitta stugan i Näset som syns på det här trasiga fotot. Undrar om min gps kan hitta sommarstugor som inte längre finns kvar. Pojkarna på bilden är Himmelsmorbror Mats och morbror Sture. Foto från 40-talet.

Nu är det 2019. Jag har tagit min kvällsmedicin och ska lägga mig tidigt. Så jag orkar möta en ny fräsch vecka. Sov gott vännerna från syd och norr och mittemellan. Ha en underbar sömn 💙

  • 142 visningar

Gillar

Kommentarer

passionärsliv
passionärsliv,
Tack det samma. Även jag sover själv men i morgon kommer han hem har de duktiga på sjukhuset lovat. Jag längtar.nouw.com/passionärsliv
Blundaochsvälj
Blundaochsvälj,
Å så underbart att han kommer hem igen till dig💚💙❤️nouw.com/blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229