Klockan i vardagsrummet tickar. Det är Kalles himmelfarfars klocka. Jag ska snart gå upp och lägga mig. Öppna fönstret lite så det blir lagom sovkallt. Jag tycker om frisk luft när jag ska sova. Jag har tagit kvällsmedicinen och börjar bli trött. I morgon kommer Kalle och sonen hem från Östhammar. Hunden Sigge också. Hans matskål står så ensam i hallen.

Hoppas mamma får sova utan värk. Kusinbror har hälsat på henne i kväll på Sunderby sjukhus. Hon såg ganska pigg ut men kan förstås inte röra sig så bra med bruten arm. Mitt barnbarn Adam ligger nog och sover sött. Han fick ha vattenlek på förskolan idag. Det tycker han är jättekul. Dotter Jenny har fått ett till erbjudande om jobb som Undersköterska. Så roligt att hon är eftertraktad.

Jag har klarat de här dagarna ensam utan Kalle. Det blir så fint att träffas igen. Tänk imorgon är det 36 år sedan vi möttes första gången. En kylig vinterdag i Luleå den 20 november 1982. Det har varit både ljusa och mörka dagar. Men vi har haft varandra.

Lägg ditt huvud på kudden. Vila din kind mot det mjuka. Har du ett hjärta så håll det i handen. Vi har alla varandra. Sov blått 💙

  • 168 visningar
  • Nära Lillgatan , Frösön

Gillar

Kommentarer

passionärsliv
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229