Solen lyser på mina vita ben. Här sitter jag och njuter. Med en kopp kaffe och bloggen. Frösön har tjuvstartat sommaren. Isen ligger och snön är kvar på norrsidorna.

Jag har säkerhetskontroll idag. Det betyder att jag kollar att allt är klart att packa. Först i morgon sker den riktiga packningen. Jag letar saker. Tjocksockor vantar mössa och sådant som behövs på havet i Norge. Flytoveraller och havsfiskespön är det viktigaste. Förutom mitt hjärta. Jag har inte bestämt än vilket jag ska ta. Hjärtat betyder så mycket för mig. Det ger mig självförtroende och lycka. Det bästa av allt är också att jag kan dela med mig lycka till andra. Med hjärtat kan jag nästan allt.

I morgon ska jag följa med min man Kalle på Maxi stormarknad. Det tycker jag inte om att jag ska vara nervös för. Vi ska köpa mat som vi ska ha i hytten eller om det är rorbrur det heter. Jag fick rött streck av Paddaläraren. Jag är en svensklärare som tappat språket. Men fått det tillbaka. Nästan. Jag behöver fortfarande min Paddalärare som hjälper till med stavningen.

Jag är orolig för att sitta på altanen också. Tänk alla grannar har börjat fixa i trädgårdarna. Fast snön ligger kvar. De krattar den delen av gräsmattan som är snöfri. Jag förstår att de är ivriga.

Balkongen är bäst. Där kan jag blogga utan att någon ser mig.

Ser du Maria säger syster Stöd när vi går till träningen. Massor av små Tussilagosolar i gräset. Jag stannar och fotar. Tussilago ger också lycka. Till oss alla.

  • 122 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229