Snart bara två timmar kvar. Det är fortfarande snövitt utanför fönstret. Så snurrigt trött i huvudet jag blir av bussljudet. Jag tar på mina hörlurar men det hjälper inte. Jag vet hur det brukar vara efter en dag i bussen. När jag går och lägger mig känns det som om sängen är på väg bort med mig. Åkandet följer efter långt in i drömmen. Nu ser jag en strimma av solen. Den är på väg ner. Snart är jag där. I Norrbotten. Jag skulle aldrig sitta elva timmar och femton minuter i buss om det inte var för Norrbottens skull.

Nu har vi stannat i Skellefteå. Här bodde min morbror Ola ett tag. Han arbetade som folkskollärare. Jag minns när vi hälsade på honom här i Skellefteå. Vi åkte till Vitberget eller om det var Getberget som restaurangen hette. Vi fick beställa vad vi ville. Min bror frågade servitrisen om de hade potatismos. Alla vuxna skrattade. Det var väl dumt. Potatismos är ju jättegott.

Det är halt här jag såg en liten pojke som halkade. Men när han fick komma upp till sin mamma gick det bra. Det ser isigt och slaskigt ut här i Skellefteå. En och en halv timme kvar.Jag har sällskap på mitt säte nu. En yngling som är upptagen med sin mobil. Jag är upptagen jag också. Med min blogg. Kanske blir ni också snurrtrötta i huvudet av alla mina inlägg. Men jag ska inte skriva lika många i morgon.

Upptagen bloggerska
Snart i Norrbotten

  • 98 visningar

Gillar

Kommentarer

passionärsliv
,
Vad du är tålmodig som orkar åka buss så långt!nouw.com/passionärsliv
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229