Snöstormen viner. Jag ser inte ut genom rutan. Men det är ändå snart mörkt. Kalle gruvar sig. För att gå ut med Sigge. Jag dukar och pysslar här inne. Jag vill att det ska bli en nyårsfest att minnas. Det är lång tid innan mina gäster kommer. Jag kan inte börja med maten redan nu.

På Frösön firar Dotter Jenny och barnbarnet Adam med extra mycket gott. Jenny bor med utsikt över Storsjön och Östersund. Första parkett att se fyrverkerier. Sonen och svärdotter firar i Berge med kompisar. De åker på skotertur till kojan i dag. Men vädret är inte det bästa. Regnblandad sista dag på året.

Snart är det nytt år. Jag har bubbel i kylskåpet. Allt är klart. Jag väntar bara på det nya året. Så spännande det ska bli. Mamma sitter också och väntar på hemtjänsten och färdtjänstbussen. Hon har ringt många gånger. Hon är som jag. Svårt att vänta. Jag är så lycklig över bloggen. Då har jag alltid något att göra och det sällskap jag behöver.

När Kalle kommer hem från hundturen ska jag be honom att tända marschallerna. Mörkret är redan här.

GOTT NYTT ÅR mina bästa bloggvänner. Kanske hinner jag inte skriva förrän nästa år. Men då ses vi igen. När klockan slår tolv ska jag skåla med var och en av er och trycka tre gånger på mitt hjärta 💙

Glöggbrickan är klar. En glögg passar bra i busiga nyårsvädret

Bordet är dukat och klart

Jag är nyårsklar. Ha en underbar nyårskväll

  • 377 visningar
  • Nära Gallringsvägen , Södra Sunderbyn

Gillar

Kommentarer

Blundaochsvälj
,
Ha ett jättefint år kramar från Maria💙💙💙nouw.com/blundaochsvälj
Blundaochsvälj
,
Gott nytt år stor kram från Maria💙💙💙nouw.com/blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229