Nu kommer den röda lånebilen. Ska jag ta den gula tabletten eller inte. Jag får fråga Kalle. Han brukar säga det får du själv avgöra. Jag har svårt att bestämma. Jag är så vilsen i mina tankar.

Nu kommer golvbilen. Med killar som ska lägga golv. Sigge skäller. Välkomna tillbaka säger Kalle. Jag säger ingenting. Jag har fullt upp med orostankar. Nu står det tre bilar framför vårt hus. En röd en vit en svart. Om en kvart försvinner den röda ett tag. När vi är borta på sjukhusbesök.

Nu sitter jag vid köksbordet. Med en kopp te som heter kvällsro. Inga bilar på garageuppfarten. Hantverkarna som lagar vattenskadan har åkt hem. Kalle har åkt i lånebilen till affären. Vi har slut på det mesta.

Jag är också slut. Det är tröttande med sjukhus. Jag blir så förvirrad när jag kommer dit. Men doktor G och syster E var så snälla. Min knöl är också snäll. Jag är djupt tacksam. Jag vet att ni är många som kämpar mot saker som inte är snälla. Du har så fint hår sa syster E när hon strök undan mitt hår för att ta fina bilder. Så snällt. Jag som har så lång lugg tänkte jag.I morgon ska jag och syster Stöd på Friskis. Sedan kommer Johanna. Hon ska göra en intervju med mig och Kalle. Jag får skylla mig själv. Att jag är nervös. Det är jag som har tackat ja. Jag tror att hon vill prata om Afasi men jag är inte säker. Sociala medier tror Kalle.

Visst låter det spännande. Hoppas ni vill vara med. I P4 Jämtland.

  • 181 visningar
  • Nära Frösön, Östersund

Gillar

Kommentarer

passionärsliv
,
Så spännande med radio P4. Fast synd de kan jag nog inte höra?nouw.com/passionärsliv
Blundaochsvälj
,

Det är kanske svårt. Radio Jämtland är ju långt från dig

nouw.com/blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229