Skumt

Jag speglar mig. Kan jag verkligen ha den här hatten. Jag ser lite skum ut som om jag försökte dölja något. Det gör jag också. Jag försöker dölja att jag är orolig för att åka till Grekland. Säg det inte till någon. Jag vet att ingen tycker synd om mig som ska till Grekland.

Det roliga är oroligt. Nu ska jag koncentrera mig på att packa. Glömma att jag ska lämna fast mark och fara i luften med så många okända. Nej det stämmer inte. Min man och hans bror och min son och hans käresta ska också med. Jag ska inte tänka på hur jobbigt jag tycker det är på Arlanda.

Jag fortsätter packa. Vad ska jag ha på själva resan till Parga. Kanske mina mjuka byxor som är utsvängda nertill. De är både sköna och snygga. Men problemet är att Matilda har likadana. Kanske är det besvärande för henne att ha likadana byxor som sin svärmor. Min nya topp som har gula blommor på ska jag Ialla fall ha och en kofta. Inte tar man väl med sig jacka. Måste fråga Matilda.

Min svåger har det inte lätt heller som får packa utan himmelsAnita. Det var hon som hjälpte till med sådant. Jag har gjort en lista. Kanske kan Bertil också göra det.

Necessären är ett annat problem. Jag har så många burkar flaskor och tuber som ska med för att jag ska känna mig trygg och snygg.

Jag står framför spegeln igen. En del kläder har blivit så små. Vad skumt.


Det ska bli sjuukt roligt som Matilda säger

  • 148 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229