Men så nära. Vi håller på att krocka med en mås. Den flyger uppåt sekunden innan den träffas av rutan. Så skönt säger Magnus och jag. Det är så sorgligt med trafikskadade djur.

Kusinbror släpper av mig hos mamma. Magnus ska fortsätta att städa förrådet i Bergnäset och passa på att köra saker till återvinningen. De har öppet till fyra på lördagar.

Lunch hos mamma i Gammelstan. Klockan har slutat ticka hos mamma . Hon tycker den låter för mycket. Men hon har ett extra element som surrar. Det är så kallt här säger mamma. Det är så varmt här inne säger jag.

Är det något särskilt du vill att jag ska berätta i bloggen undrar jag. Silverskedarna myrstacken julgranen Olas bror cykelvurpan...så många roliga saker mamma minns. De tråkiga kan vi prata om någon annan gång. Det är blåsigt i Gammelstad. Tallarna svajar oroväckande. Yra gula löv är Knud på väg så långt norrut måntro.

Mamma är trött idag. Hon går och lägger sig en stund. HemtjänstKristina kommer och pysslar om mamma. Vi har setts förut säger Kristina till mig. Jag nickar och försöker se ut som jag känner igen henne. Tre gånger om dagen har mamma hemtjänst.


Chiffonjén med kort på barn barnbarn och barnbarnsbarn. Dotter Jenny i mitten Son Fredrik dotter Jenny med son Adam Och tolvårsjag tillvänster. Himmelsbror som vuxen och som knubbig bäbis till höger. Undrar hur han sett ut nu som 60 år. Just idag den 22 september är det 22 år sedan han blev min Himmelsbror.

Mamma i gungstolen

  • 112 visningar
  • Nära Gäddviksvägen , Gammelstad

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229