Min tandborste går i två delar. Det är då jag får en idé. Jag ska gå och shoppa. Om jag frågar Syster Stöd kan hon följa med mig. Det finns en butik nära mig. Apoteket menar jag. Där finns mycket som jag behöver. Stödstrumpor tvättsaker balsam tandborste och krämer av olika slag. Medicin finns också.

Det är lång kö på Frösöns apotek. Vi tar nummerlapp och går runt och tittar på allt. Här finns allt möjligt nödvändigt och en del onödigt också. Jag plockar min korg full.

Det blir min tur och jag visar min medicin som tagit slut. Det är första gången jag hämtar ut medicin själv. Kalle brukar köpa åt mig. Jag är rädd att det blir fel eller att jag ska få några frågor. Jag visat min legitimation och Syster A söker bland mina recept. Tyvärr ditt recept har gått ut säger hon. Du måste tala med din doktor.

Jag blir svettig. Här står jag med receptfri full korg och vet inte vilken kassa jag ska gå till. Men Syster S ordnar så vi får betala i samma kassa.

Syster Stöd ser vårvinterns första videkissar. Jag tar ett foto. De är svårfångade. Videkvisten gungar lekfullt i vinden och fotot blir suddigt.

Jag vill inte skryta. Men idag har jag varit på apoteket. Utan min man.

Så glad jag är att jag vågade och att jag har en ny rosa tandborste

Hallå där. Du har väl inte glömt att borsta tänderna.

Välkommen Mars. Snart är du här

Min man Kalle håller på att laga dörrhandtaget. Det går inte så bra. Nu har han åkt till Claes Ohlsson för att köpa ett nytt

  • 192 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer

Puuma
,
Har ett liknande problem med dörr handtaget här med. Fick köpa längre skruvar. Å håll tandtrollen stongna. 😸nouw.com/puuma
Blundaochsvälj
,
Aha ska tipsa Kallenouw.com/blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229