Du borde berätta sa min arbetsterapeut föredetta Syster Empati. Nu får hon inte betalt när vi träffas. Vi är bara vänner. Inte patient och behandlare. Så underbart.

Hon gjorde min dröm sann. Jag fick tillbaka mitt språk efter hjärninfarkten i pannloben. Efter de djupa depressionerna och isoleringen hemma . Mina svårigheter att fungera socialt. Efter flera grå år fick hon mig genom poesin bli friskare. Vi skämtade om utgivning och journalister som skulle stå på bron. Avdelningen på Psyk gav mig livet tillbaka. Glädjen fick jag tillbaka genom min familj förstås. Men det var också logoped Maria och arbetsterapeut Kristina som gav mig glädjen tillbaka.

Boken gavs ut. Journalister ringde på min dörr. Jag vågade inte gå till brevlådan men när det gällde min bok var jag en annan person. Poeten Mary. Min dröm blev sann och jag blir så lycklig när mina ord når fram. Min önskan är att ge hopp till människor. Först med boken och sedan med bloggen. Det blev en positiv sida av att få stroke vid 50 år.

Jag hittar en hög med tidningar som jag måste spara för alltid och visa mina barnbarn och förhoppningsvis barnbarnsbarn. Titta här ska jag säga. Gammelmor är med i de här tidningarna.


Hur det går med städningen. Det går bra. Jag hittar riktiga skatter

  • 128 visningar
  • Nära Frösövägen , Frösön

Gillar

Kommentarer

passionärsliv
,
Du är min hjälte! Vilken lycka att du klarade det. Tur för mig som får så fina stunder här med dig.💚nouw.com/passionärsliv
Blundaochsvälj
,
Och jag är så glad att jag träffar dig i bloggen💙det betyder mycket för mig💙nouw.com/blundaochsvälj
passionärsliv
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229