Morgon igen. Jag har sovit gott men inte Kalle. Jag förstår honom. Det är jobbigt med sådana nätter. Fredag den 23 november i dag. Klemens är det. Honom har jag inte träffat än i livet. Solen stretar sig upp i dag också.

Det är begravning i dag. Min klasskamrat Jan från Gammelstad blir klassens första himmelskamrat. Vi fick kontakt med varandra i klassen igen. Och samlades i ett telegram. Alla 28. Åsa och AnnaKarin har gjort ett stort jobb som fann oss med nytt efternamn.

Det är begravning nästa fredag också. Kalles kusin Sören har blivit himmelskusin. Fredagar att minnas. Någon saknar sin pappa. Någon saknar sin lillebror. Många saknar och saknas. Vi som blir kvar får hålla ihop. Det är nog det som är meningen med livet. Att vi ska vara rädda om varandra och om oss själva.

Jag ska åka till stugan i helgen med Kalle son och svärdotter och alla djuren. På söndag ska jag vara med dotter och barnbarn. Mamma planerar jag att hälsa på. Kanske på tisdag. Säg inget till henne än. Jag måste prata med Kalle först. Och mina släktingar. I alla fall har hon det bra. I går fick patienterna på Sunderby sjukhus palt med fläsk. Rena lyxen tycker hon. Hon åker rullstol men tränar på att gå med ståbord också.

En ny dag en till dag att följa med varandra 💙


  • 162 visningar
  • Nära Frösön Lillgatan, Frösön

Gillar

Kommentarer

passionärsliv
,
💚Ja det finns många att sakna. Vi får prata om dem så finns de kvar.nouw.com/passionärsliv
Blundaochsvälj
,
Ja så är det💙nouw.com/blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229