Så klart

Gomorron matte säger Sigge och vill bli klappad. Jag är tung efter nattens sömn. Efter gårdagen har jag så mycket att tänka på att jag nästan inte kommer på något att skriva. Det har blivit snurrigare än vanligt i mitt huvud.

På måndag är det nytt möte på psykiatrin. Det blir mycket folk som obehagligt nog ska tala om mig. Nätverksmöte kallas det. Doktor Dos visade mig vilket rum vi ska sitta i. Vi bestämde att jag ska sitta mellan honom och Kalle. Sedan minns jag inget mer. Vi pratade om att vara vänlig mot sig själv och vi pratade om Sunderbyn. Det fastnade.

Skapargruppen minns jag mer av. Jag blev så förvånad över att Kalle var så duktig på att göra blommor av nylonstrumpor. Kanske skulle han börja med något handarbete. Nu när Kalle lämnat in nyckeln på jobbet och blivit pensionär på riktigt.

Snart kommer Syster S. Då ska vi träna på Friskis. Mina tankar och minnet börjar klarna då hoppas jag.

Tovat målat knådat färgat snurrat och surrat har vi gjort i skapargruppen. Så klart ska vi ha vårutställning. Hoppas ni alla kan komma💙

Krya på dig Åsa💙

  • 170 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer

passionärsliv
passionärsliv,
Grattis Kalle till att du nu är passionär på riktigt.
Jag kommer här i bloggen på utställningen. Så spännande det skall bli att se allt ni gjort. Hade så gärna kommit på riktigt men det är ju så långt bort.
nouw.com/passionärsliv
Blundaochsvälj
Blundaochsvälj,
Kalle hälsar och tackar! Kul att du kommer på bloggutställningen💙nouw.com/blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229