Det blir en rastlös dag. Jag känner mig redo att pröva nya idéer . Men allt går inte som jag tänkt mig. Så står det i ÖP. I horoskopet. Jag är jungfru. Tidningen har för många ord och bokstäver. Allt blir till en enda röra. Precis som världen är. Men jag läser horoskopet. Kort och bra.
Kalle har åkt till jobbet. Han tar i alla fall lite sovmorgon. Början till pensionärslivet. Vi ligger kvar till min medicinklocka ringer klockan åtta. Då går vi upp och dricker kaffe tillsammans. JobbMobilen börjar ringa. Jag förstår att han behöver trappa ner. Först en timme sen sen två och så vidare. Jag ber honom att Stänga av jobbmobilen. Eller bara säga jag är en passionär nu.
Jag har också svårt att börja mitt nya liv. Ibland faller jag tillbaka. Då blir jag rädd och får sociala nedsättningar.
Men jag känner mig redo att pröva nya idéer som det står i dagens horoskop.
Mina idéer är 1 Gå ut själv med Sigge 2 Gå och hämta min gåva 3 Följa med till Claes Ohlson och köpa stege. Kalle ska måla klart vårt hus som än så länge är grått på ena sidan och grönt på den andra. Jag har redan målat det undre . Jag är för vinglig för att stå på stege. Det får Kalle göra. När han blir en riktig pensionär.
Jag blir glad när jag tänker på mina idéer. Hoppas du också har idéer . Även om du mist din kära brutit benet eller har det socialtugnt eller är rastlös. Allt går inte som du tänkt dig. Det blir ändå en spännande dag.

Livet är en gåva
PS Jag tror naturligtvis inte på horoskop. Bara ibland

  • 122 visningar
  • Nära Frösön, Östersund

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229