Muggen med kaffe räddar morgonen. Den här morgonen vill inte starta. Den ligger kvar i sin migrän sen igår. Det är bättre nu säger Maria 1. Hon som håller ordning på mig. Den stränga. Varför vill du stanna kvar i sängen. Så får man inte göra. Tänk på alla som inte kan stiga upp.

Jag har pratat med doktor Fredrik. Han är ingen vanlig doktor. Han är min son. Ta av extramedicinen. Gå i skogen med syster stöd. Ljuset bleker det grå.

Syster Empati kommer idag. Så bra säger Kalle . Han blir sen från jobbet.

Nu har kaffet blivit kallt. Bra. Två koppar räcker. Så här blir det för er också. Jag anar att ni vet. Hur det känns. Benen blir stentunga och ansiktet ordlöst.

Det är så tyst. Jag hör bara kranen som droppar här inne. Mattläggaren har influensa. Så vi får vänta på husets nedre rehabilitering.

Nu kommer morgonplanet från Stockholm. Det går in för landning. Vi bor nära flygplatsen. Så jag kan planen utantill. Det är sportlovsveckor nu. Underbar ledighet för barn och lärare. Jag jobbar inte längre. Jag är sjukskriven. Nu jobbar jag med friskträning. Men jag har blivit sjukskriven från friskträningen också.
Nej det är inte sant. Jag skolkar .

Nu går jag ner i köket och värmer på en kopp till

  • 263 visningar
  • Nära Frösön, Östersund

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229