Skavsårsplåster är helt fantastiskt. Jag kan träna som om inget hänt. Syster Stöd ber mig omtänksamt att inte överanstränga min onda fot. Jag lyssnar lite grann. Det är snart jul och då blir det ingen träning. Bara mycket ätning.

Så här är det. Beslutet är torsdag. Din hemgång kommer att tryggas upp säger herr biståndshandläggare. Men jag vill flytta först efter jul säger mamma. Vi har beställt mobila saker till ditt hem och du har ju fått en crossrullstol som du kan köra själv. Nu är jag tvungen att harkla mig och prata. Det blir tryggare om mamma får stanna en vecka till då kommer kommer sen blir det stopp. Kalle får fortsätta. Men nej. Mamma får åka hem till lägenheten på torsdag med ett resursteam. Så här fungerar det på korttidsboende säger herr biståndshandläggare och avslutar telefonmötet om vårdplanering för mamma. Information men ingen diskussion. Punkt slut.
Jag avslutar det här inlägget med något fint. Våra vänner i Luleå Elisabet och Håkan har gjort det här pepparkakshuset själva. Jo det är sant. Det föreställer Nationalmuseum i Stockholm.

  • 262 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229