Söndagsutflykt. Till stugan i Berge. Vi har med oss båtmotor och röjsåg. Son och man ska bära ner den lagade motorn till Båten i viken. Det var vatten i motorn . Tur då blev den billig att laga. Motorsågen är också lagad. Vad det var för fel på den vet jag inte. Men lagad är den.
Jag tänkte passa på att städa bilen. Så den blir midsommarfin. I lugn och tyst fjällmiljö blir det ett trivsamt jobb.
Nu sitter vi i bilen jag Och Kalle. Sigge sitter längst bak. Vi lämnar Lilla gatan för att åka till Storgatan där Fredrik och Matilda bor. Fredrik har just gått av. Som det heter när jourpasset är över. Han har jobbat extra på psykakuten i natt. Men efter tolv behövde ingen hans hjälp. Då fick han beredskapssova fram till morgonen. Matilda går snart på. Sitt pass på akuten på samma sjukhus. Tryggt att veta för oss i Östersund. Här vid sidan av vägen har de byggt en expresscykelväg. Bara cyklister är tillåtna.
Hur i ...kör den där Säger Kalle när en grå bil tränger sig förbi. Nu börjar vindrutetorkarna röra sig. Det blir en regnig utflykt. Nu åker vi genom Krokom. Här är Söndagslugnt. Bakom oss ligger en Norsk buss och trycker. Nu ser vi en regnig Åreskuta med vita tussmoln på toppen. Surväder idag.
Nu kör vi om en traktor. Kalle ska köpa en traktor nu när han blivit pensionär. En egen traktor är en pojkdröm som han har.
Regnet tilltar. Det blir nog en innedag i stugan och elda i kaminen.

Jag tar ett smygfoto på son Fredrik. Tala inte om det för någon

  • 96 visningar
  • Nära Järpen

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229