Snöblandat regn. Trista grådisiga dagar i oktober. Passar det att göra roliga saker. Magnus kör svarttaxi. Så han kan skjutsa mig överallt. Nej det var skoj. Han har en vit bil.

Först åkte vi till Bergnäset och beundrade det färdiga badrummet. Helrenoverat med blått halvkakel. Tvättställ med både förstorings och backspegel. Glänsande nytt. Snyggt jobbat Magnus o hantverkarn. Sen åkte vi hem för att hämta mitt glömda hjärta.

Sen åkte vi till Ica och handlade matsäck till bussresan i morgon.

Sen åkte vi till Kusinbror Eije och hans fru Intan. Vi kom mitt i deras städning. Vi ska inte störa sa jag o Magnus. Sen satt vi plötsligt vid dukat bord. Som ramlade ner från himmelen. Sex rätters lunch ordnade Intan och Erik i mellanrummen i samtalet. Det var stark Indonesisk kycklingsoppa ris kötträtt tomatröra Asiafisk och jag vet inte allt

Mina syskonbarn Felicia och Lucas åt fint vid bordet. Sen smög de iväg och lekte. Kramades busade och lekte tafatt. Som små söta kattungar. Mjuka och snabba.

Sen åt jag tårta med mamma morbror Sture och moster Eva. Så roligt att träffas igen. Åren springer. Men vi märker inget.

Eva och Sture. Samma leende samma ögonglitter. Plus några år.

  • 142 visningar
  • Nära Södra Sunderbyn

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229