Snart ska Kalle och son Fredrik byta till vinterdäck på gamla Volvon. Sedan ska bilen överlämnas till en köpare. En familjefar i Krokom.

Kalle sitter just nu och delar min medicin. Så säger sjuksköterskorna på sjukhuset. Dela. Fast jag bara tar hela tabletter. Utom den förebyggande mot migrän. Den har doktor Dos minskat till hälften. Vi börjar så sade han. Så underbart det är att slippa migrän. Det var förmodligen ett migränanfall som orsakade hjärnblödningen jag fick.

På Sunderby sjukhus där mamma ligger delar de säkert också medicin. Mamma har fått en kompis på avdelning ortopeden som också ska flytta till korttidsboende. Jag har sagt till om att jag vill på samma som min kompis säger hon. Där på boendet fast på långtidsboende bor också brorsan hennes. Morbror Ola. Jag är säker på att hon får som hon vill. Det brukar hon få. Hon är van att bestämma. Efter 45 år som småskollärarinna. Som det hette på den tiden.

Men nu är vi på den här tiden. Solen har gått ner och det är kväll igen.

Här på Frösön är det redan jul i luften. Mitt barnbarn tränar redan julsånger på förskolan. Vi komma vi komma sjunger han för sin mamma Jenny.

PS Jag är klar nu med mitt personliga brev till försäkringskassan. Jag ska sända det imorgon.
Jag har skrivit om mina sociala svårigheter och jag skriver också om er och bloggen.
Hoppas jag får svar. DS

  • 194 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229