Jag tänder ljusen i julgranen och stjärnan i sovrumsfönstret.Julen lever på övertid. Godmorgon världen lyssnar vi på på radion. Januari har dansat i 20 dagar. Kalle har gått ut med hunden Sigge. Jag ligger kvar i sängen på övertid.

Nästa födelsedag är mammas åttioåttonde. Dags för en lång bussresa igen nästa vecka någon gång. Mammas väninna från Sunderbyn ramlade och bröt lårbenet i går när hon skulle hälsa på mamma i Gammelstad. Precis som mamma gjorde för några år sen. Krya på dig Elsy.

I morgon börjar afasiförbundets skapargrupp. Vi har inte setts sedan före jul. Nu startar vårterminen. Skapargruppen betyder mycket för mig. Vi skapar självförtroende och glädje tillsammans. Jag är inte rädd för att tala. Alla får vara som de är utan krav. Kanske ska vi ha utställning igen till våren. Har ni sett att våren står och väntar bakom vinterns rygg.

I dag åker svärdotter Matilda med sina föräldrar hem till Dalby i Uppsala. Matilda ska ha lite ledighet innan jobbet som sjuksköterska på Östersunds sjukhus börjar. Ior skoter Farsan och jag har glömt vad den fjärde hunden heter åker också hem.

Fabian har namnsdag. Grattis bästis Ultis brorson i Luleå.

1 Hulda och Mary som jag och Matilda ibland kallar oss
2 Hej då Farsan och Pappan till Matilda
3 Idag kommer barnbarnet. Han åker snowracer hit

  • 208 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer

Puuma
,
Väspa heter det lilla livet. 🐾nouw.com/puuma
Blundaochsvälj
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229