O hur härligt majsol ler glad såsom fågeln i morgonstunden hälsar jag våren vintern rasat ut sköna maj välkommen minns jag. När jag var liten övade Sunderbykören hemma hos oss kvällarna före Valborgsmäss. Jag låg i sängen och lyssnade. I bland var jag också med och sjöng.

Nu får det räcka med att lyssna när Uppsalastudenterna sjunger in våren på radion. På onsdag blir det från Lund på tv.

Väderleksrapporten visar snö till först maj. Men björkarna kommer att slå ut i alla fall. Det finns ingen återvändo. Sommaren tar snart över årstidernas stafettpinne och springer vidare.

Mitt liv är så spännande. I dag efter Friskis ska jag kratta tomten. Det har jag inte gjort sedan jag blev sjuk. Jag har undvikit att exponera mig som doktor K sade. Nu går krattningen som en dans. Det blir så grönt rent och fint.

I övermorgon är det dags för överraskning. Inte ens ni i bloggen vet vad som händer. Bara barnen och jag vet. Klockan tolv i morgon kommer Sväris och hämtar mig och Kalle. Kalle tycker om överraskningar det vet jag. Men själv vill jag alltid veta i förväg. Annars blir jag vimsigare än vanligt. Det enda som Kalle ska få veta är att han ska packa ner lite finare kläder och badbyxor.

Nu är det dags för påtår. Glad och vacker Valborg till er alla💙


Vi ska inte fiska på överraskningen så ta inte med dig fiskespö Kalle

Foto min man Kalle och hunden Sigge vid Futtotjärnen sommaren 2018

  • 188 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer

passionärsliv
,
Synd jag inte är vid universitetet på onsdag när de sjunger in våren på onsdag för då hade jag kunnat vinka till dig. De behöver inte längre fråga om magnolian blommar för det gör den ju nu varje år. nouw.com/passionärsliv
Blundaochsvälj
,
Jag kan tänka på dig ändå💙nouw.com/blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229