Röklukten lägger sig över Östersund. Olustigt grå är himlen. Jag möter grannTilde hon är soltrött så vi får prata en annan gång.

Vi åker västerut. Kalle glömde snusasken och vi vänder.

Snart börjar fotbollen. Östersund mot Trelleborg.

Det går bra på Ica Maxi. Förutom när Kalle ska gå på toa. Jag står utanför toandörren och väntar. Det kommer en man som tilltalar mig. Jag uppfattar vad han säger. Men hittar inga ord att svara. Så enkelt att svara jag väntar bara på min man och behöver inte gå på toa. Eller jag står inte i kö.
Sprechen Sie Deutsch frågar mannen tillslut. Hon fattar ingenting säger han till de andra i toakön. Jag fattar både svenska och tyska vill jag säga. Men det fattar du inte.

Vi håller båda i kundvagnen. Kalle går efter listan och jag plockar i det som inte står på listan. Exempelvis tortillachips med chili och choklad med russin och nötter.

Nu åker vi förbi jordgubbsodlingen på Rödön. Nej det gör vi inte. Vi stannar och köper två jordgubbslådor med jämtgubbar. De är bäst.


Rödöbron. Himmelen är orolig

  • 134 visningar

Gillar

Kommentarer

passionärsliv
,
Oj då skall vi hålla på var sitt lag idag igen. Trelleborg är ju vår sommarkommun. Lycka till båda lagen.nouw.com/passionärsliv
Blundaochsvälj
,
Ja lycka till den som vinner. Ditt eller mitt lag😊💙nouw.com/blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229