Ny morgon. Midvintertid. Två dagar till lucia. I dag ska jag baka lussebullar. Med kesella i . Kalle ska åka på jobb. Hunden Sigge och jag får klara oss själva. Morgonen är inte blå idag. Så är en del morgnar särskilt före kaffet. Det kommer oro från ingenstans. Den kryper ner under täcket och gör kroppen tung.

Jag dricker kaffe och äter äggmacka. Kalle serverar i godjulmuggarna som vi fått av mamma för länge sedan.

Igår var mamma till frisör kusin Barbro i Luleå. Hon lät så glad och nöjd med permanenten. En gång i tiden brukade jag också permanenta mitt hår. Men det var länge sedan. I morgon ska jag till hårdoktor Carola. Hon fixar mig glad i håret.

I går var det nobelfest på tv och på dotter Jennys boende på Frösön där hon jobbar. Hon fick servera fin middag med vin och likör till äldreboendegästerna. Så lyxigt.

I dag har Daniel namnsdag. Grattis Kallekusinbarn Daniel i Uppsala. Han bor med tre jättetrevliga tjejer. Anna är mamma i familjen och Alice och Amanda är barnen. De är så snälla och glada. Säkert får de så många julklappar att tomten knappt orkar bära.

Grattis också min förra granne Daniel som också bor i Uppsala. Jag saknar honom och hans familj.

Nu ska jag stiga upp och ta på mina träningskläder. Sedan ska jag och syster Stöd iväg på Friskis. Hur ska det gå jag som knappt orkar gå.


Godmorgon kära du

  • 208 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229