Ordning och reda. Ordning och reda i rikets ekonomi säger Magdalena hmm vad heter hon. Jag funderar på ordning. Alla har vi olika ordning. Men förr eller senare vill vi sortera. Jag har börjat. Min kusinbror har också börjat i sitt hus. Vad ska slängas säljas behållas. Filmer ska sparas. Men det är sådana som behöver projektor. Ni vet sådana filmer som krullade ihop sig. Åtminstone var det så när min pappa visade filmer när jag och min bror var små.

När man får vattenskada i förrådet ligger plötsligt allt öppet. I sommar har vi fått oordning. Papper och leksaker överallt. Mitt älskade barnbarn får till röra i sin iver att leka med allt möjligt och omöjligt. Jag städar så gärna efter honom. Det är svårare med mina egna saker. Vad är det här. Alla mina lärarpärmar. Det är svårt att slänga. En del gör ont. Men ska verkligen mina barn ärva stora pappershögar från 60talet och framöver.

Kalle har sina pappershögar i sitt arbetsrum. Det vill jag inte fotografera. Jag vill inte chockera. Nu är Kalle på jobbet. Där har han ordning och reda på sitt skrivbord. Hoppas jag.

Jag har mer än jag behöver. Det känns inte bra när världen ser ut som den gör. Nu ska jag göra en kasse med kläder som jag vuxit ur. Den ska Röda korset få. Alltid en början.

Nu ska jag inte längre sitta här och skriva allt jag ska göra. Jag försöker få inspiration. Det är därför jag sitter här och bloggar istället för att sortera och få ordning och reda.

Jag har kvar mina lockar från i går. Då blir det lite roligare att städa.

  • 98 visningar
  • Nära Lillgatan , Frösön

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229