Godmorgonslick . Ett varmt ögonblick. Mjuk päls under handen. Sigge kommer upp till sovrummet för att hälsa att natten är förbi. Kalle stökar nere i köket med kaffebrickan. Han vaknade tidigt och steg upp för att se på månen. Ett fantastiskt ögonblick. Jag ångrar att jag sov och min blick inte fick se den fantastiska supermånen.

Jo den var blodröd. Fotot blev otydligt. En superblodmåne låter sig inte fångas på bild från jorden. Liten från jorden men stor i orden. Så många dikter och sånger handlar om månen. Jag har nigit för nymånens skära jag vill ha en egen måne det sitter en pojke på månen.

Nu när jag vaknar klockan åtta då medicinklockan ringer syns inte månen längre. Men jag vet att den finns.

Januarifesten fortsätter. I dag börjar skapargruppen. Hoppas min vän Cecilia kan komma. Hon har ramlat och skadat sitt ben.

I morgon är det Friskis med Syster Stöd. Det är festligt.

Sedan på onsdag åker jag till Sunderbyn för att fira mamma på födelsedagen och kanske träffa kusinlillasyster. Om hon kan ta ledigt från jobbet i Stockholm. Det är 29 grader kallt i Sunderbyn i dag. Det blir en lång bussresa genom Jämtland lite Ångermanland Lappland Västerbotten för att äntligen komma till Norrbotten. Utan bloggen skulle det inte vara möjligt att resa själv.

Med bloggen blir allt möjligt möjligt.

Ett ögonblick. Jag ska hämta påtår till Kalle och mig.

Kalle fotade månen 06.10 måndagen den 21 januari 2019.

Nu har solen gått upp och dagarna blir längre och längre. Dagarna går vårens väg.

  • 144 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer

BellEveTherese
,
Vad bra att du får sån styrka av bloggen! Tycker du är fantastiskt duktig 😊 Kram 💚nouw.com/bellevetherese
Blundaochsvälj
,
Tack fina du💙nouw.com/blundaochsvälj
IP: 82.99.3.229