Morgon på Lilla gatan på Frösön. Det är ingen blå morgon. Jag har sovit drömlöst hela natten. I radhusen gör sig människorna iordning för dagen. Jag hämtar mitt kaffe själv. Det smakar inte lika gott som vanligt. Min man Kalle är redan ute med hunden Sigge. Sigge måste fasta den här morgonen innan tänderna ska lagas eller dras. Jag vet inte vad hundtandläkaren tänker göra.

Jag ska ha min blå tröja. Den som min svärdotter köpt åt mig. Jag behöver bara swisha så kommer det jag behöver hem till mig. Min svärdotter gillar det jag ogillar. Att gå på stan.

Idag ska jag inte gå på stan. Bara nästan. Kalle ska skjutsa mig till rehabsjukhuset. Där får jag klara mig själv. Ingen anhörig får följa med på medicinförsäkringsutredning. Ett långt ord som tar lång tid.

Godmorgon kära du. Hoppas din dag blir fin.

Jag ska träffa psykologen mellan 10 och 13 så jag hinner ta en kopp kaffe till och prata en stund till med er i bloggen. Skönt att ha någon som har tid att lyssna. Någon som jag vågar berätta mina tankar för. Du kanske också har något obehagligt du ska göra. Då kan vi vara obehagliga tillsammans.

Några av mina fina hjärtan. Varsågod att titta.

  • 176 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer

passionärsliv
,
Så fina . Jag har 4 sådana stenhjärtan på ett fat. Fick den av dottern när de blivit 4i familjen. De är också olika i storlek. Precis som familjemedlemarna.
💚
nouw.com/passionärsliv
Blundaochsvälj
,
Ja visst är hjärtan fina💙nouw.com/blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229