Vänta nu jag tycker inte om att vänta. Min man och son är borta så länge. De skulle bara tanka och fixa vindrutetorkarna och hundens och min medicin på apoteket. Föresten fick min doktor Dos beröm för min perfekta medicinhistoriska. Det har tagit flera år för honom och mig att komma i balans efter hjärninfarkten.

Men jag blir i obalans när jag ska vänta. Det går fort säger de alltid. Fort det kan vara upp till fyra timmar. Jag kan inte börja med maten för den ska vi laga i stugan. Stuvade makaroner och korv. När Matilda min svärdotter är med blir det fisk och nyttiga sallader. Kalle och Fredrik har en annan matställen när de är själva.

Vänta nu det finns så många saker jag kan göra medan jag väntar. Det går bara inte att komma på vad. Hunden väntar också. Men han är mycket tåligare. Jag vet att det vore toppen om jag gick ut och rastade honom. Kalle och Fredrik skulle bli glada. Maria 1 också. Vad var det jag sa det är enkelt att gå ut med hunden. Men inte med Sigge. Morbror Toppen i Sunderbyn har lagat kopplet så jag kan inte skylla på det.

Men jag har fått hundra frågor idag som jag fick tänka ut vettiga svar på. När jag var hos doktor N. Mitt huvud orkar inte gå ut med hunden också.

  • 240 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229