Det är fullt med skor i skohyllan. Men tomt i träningshallen. Skönt tänker jag. Jag vill att alla ska få träna men inte just nu.

Jag får beröm av Syster Stöd. Det är rekord i träning säger hon. Så frisk lätt och svettig jag känner mig idag när jag tränar på Friskis och Svettis. Nästan 4 km. Det är nära mitt andra mål nu. Mitt första var att våga gå dit.

Snöflingor svalkar mitt röda ansikte när vi går hem. Jag åt bara en äggmacka och drack två koppar kaffe innan träningen. Så nu behöver min kropp matenergi.

När Syster Stöd och jag gjort hjärtritualen tar jag ett saftigt äpple. Det smakar underbart. Sedan äter jag nyttigt. Kalle är inte hemma. Det ligger en lapp på hallgolvet. Jag och Sigge är och åker skidor <: Det sista ska föreställa ett hjärta.

Inga semlor chips godis eller bullar den här veckan. Bara nyttigheter som morötter och frukt. Fisksoppa och sådant till middag. Bara örtte till kvällsfika. En hälsovecka som slutar med SPA på måndag. Jag och dotter Jenny ska fira Matildas examen med att bjuda henne på SPA här på Frösöhotellet.

Torsdag är ett undantag för då är det alla hjärtans dag. Om jag skulle få chokladhjärtan av min make så ska jag unna mig det.

Jag letar i garderoben. I sommargarderoben. Där finns massor av badkläder och bikinis men inget passar. Alla är små och skrynkliga. Var är min röda baddräkt. Den jag hade i somras. Har jag inte en prickig också. Hoppas någon passar att ha på spa.

Jag har haft alla storlekar sedan jag blev sjuk. Från storlek 34 när jag insjuknade och till den storlek jag har nu. När kroppen blivit vuxen.

Vänliga veckan är det nu. Då kan jag passa på att bara vänlig mot min kropp också.

Undrar om man kan stryka baddräkter

Tack min fina vän i Stockholm för kortet jag fick idag. Jag önskar dig också en kärleksfull Alla hjärtans dag💙och alla andra dagar

  • 273 visningar
  • Nära Frösövägen , Frösön

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229