Ett lätt sommarregn faller. Marken dricker tacksamt. Undrar var jag har min regnkappa. Det ljusblå som är köpt i Trondheim. Så vackert grönt det ska bli i trädgården.

I morgon ska jag ut på resa igen. En juniresa rakt mot midnattssolen. I den vackraste månaden ska jag åka genom Jämtland lite Ångermanland Västerbotten och så Norrbotten.

Min bästis Pernilla bodde i Vadstena på vintern men kom varje sommar till Norrbotten med sin familj. Pernillas bror heter Pontus och han var min himmelsbrors bästis. Det borde heta Norrtoppen sa Pernilla. Allt är toppen här. Pernilla hade en hel låda med klippdockor. Å vad vi lekte med dem. Undrar om hennes klippdockor finns kvar.

När jag varit på promenad med syster Stöd ska jag börja förbereda mig. Gå upp och ner i trapporna och hämta saker som ska packas och sedan pricka av på min packlista. Listan som jag och Syster Empati gjorde. Min arbetsterapeut som hjälpte mig när jag kommit hem från sjukhuset.

Då när jag var Maria 3 och allt var kaos. Nu har jag bara tillfälligt kaos i hjärnan. Jag vet hur jag ska överlista min hjärna. Ta det lugnt och tänka på en sak i taget.

Nu går vi ut och njuter. Om du har tid över och har möjlighet. Vi får ta den juni vi får. Regn blåst sol eller moln. Välkommen till dagen. Den tredje i juni.

Jag får inte se mina syrener slå ut på Frösön. Men det finns syrener i Norrtoppen också

  • 126 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229