Morgonövning

Det här är vinterns sista kalla dag tror min man. Det är 21 grader kallt i Östersund i dag när det är invigning på skidskytteVM. Det är fullt med människor från hela världen på stan. Här på Lilla gatan stannar jag. Lever det lilla livet i det stora radhuset med tre våningar. Så stort när barnen flyttat ut.

En tid bodde barnbarnet här. Han brukade komma upp med vällingflaskan och krypa ner i min säng. Kalla små barnfötter. Nu är det Hunden Sigge som kommer hit upp till sovrummet. Husse brukar ge honom en bit av sin smörgås.

Jag fick en tidning på Friskis igår. Där fanns tips på morgonövningar i sängen. Vips skulle den stela morgontrötta kroppen bli smidig och du hoppar pigg och glad upp från sängen. Jag känner inte alls för några morgonövningar. Det är en trött morgon. Men jag ska gå ner i köket och hämta påtår åt Kalle och mig. Att gå uppochner i trappan är en tillräcklig morgonövning.

Godmorgon kära du. Hoppas du får en varm dag.

  • 214 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer

passionärsliv
passionärsliv,
Ja nu är det ännu mer skidor på TV och då är mannen som uppslukad. Suck! Han har ju åkt mycket skidor som ung men jag den infödda skånskan ser inte tjusningen i det.nouw.com/passionärsliv
Blundaochsvälj
Blundaochsvälj,
Jag älskar skidåkning! Men du gillar handboll eller hur💙Hälsa din norrbottniske make!nouw.com/blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229