Fredrik och Matilda fastnar med bil och släp i backen. Kalle är ute och hjälper till. Att ta av skotern och börja om igen. Mer fart ska det vara säger Kalle. Annars fastnar man i snön. Det är 19 grader kallt. Jag är inne i stugan och eldar. Katterna och hunden är också inne.

Sista dagen. Snart farväl 2017. Så mysigt i stugan. Det är ännu mörkt. Snart börjar det mjukblå året. 2018. Ta emot hjärtat det här året. Då går det bra för oss alla. Jag vill tro att det blir så.

Matilda har skrivit skötsellista för Ture och Toulouse. Hårdmat på morgonen och mjukmat kl 18. Skotta lådan morgon och kväll. 4 räkor var på nyårsaftonen.

Mamma ringde just och önskade Gott Nytt år . Egentligen skulle hon ringa färdtjänst men ringde fel. Igår var hon på rockkonsert jag tror det var med hennes idol Brolle från Boden. I kväll ska hon fira nyår hos kompisen Karin i Sunderbyn. De ska spela på Bingolotter.

Son Fredrik och Matilda har fått loss bilen och släpet med skotern. De ska åka på skotertur med kompisar i Munkflohögen. Sedan fira nyår.

Dotter Jenny och Adam firar med pappa Yassin i Köpenhamn. Svåger Bertil firar med snälla grannen. Lennart. Hur ni andra ska fira har jag inte riktigt koll på. Men vi ses . Året slutar men inte min blogg.

Sigge är irriterad på katterna. Annars är allt så stilla och lugnt. Ha ett lugnt och stilla nyår. Gott nytt år vänner. Vi ses

  • 76 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229