Hej matte säger Sigge med en slick. Han stretchar lite och sätter sig sedan på mattan i övre hallen. Han kan rutinerna. Snart kommer husse upp med frukostbrickan. Kaffe och stektäggmacka på tunnbröd till matte och frolic till Sigge. När klockan slår åtta tar Sigge sin medicin mot epilepsi och jag min mot stroke. Min man Kalle är medicinfri så han tar snus istället.

Vädret börjar bli rutin också. Snö blåst och nollgradigt. Lika vitt idag med. Men syster Stöd kommer i alla väder så det blir promenad i dag också.

Kalle läser Östersunds-Posten och jag bloggar.

Jag vaknar och går ut på balkongen i bara nattlinne. Det blåser varma vindar från det sommarblåa havet. Vi går ner till frukostresturangen. Jag tar på min hatt som jag känner mig trygg i. Det är skönt att vara lite för sig själv på morgonen. Min folkrädsla lämnar jag kvar i Sverige. Så drömmer jag nu. Vad drömmer du.

Min önskan idag är att det ska gå bra för dig. Om du ska vara hemma eller borta. Plugga på förskolan eller universitetet. Lycka till på läkarbesöket och på jobbet. Jag trycker hjärtat för dig som ska göra något svårt eller lätt. Rutin eller orutin. 💙till dig idag

  • 158 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer

passionärsliv
,
Jag drömmer om att värmen kommer tillbaka så jag kan sitta ute i en solstol och läsa. Men det gör den ju så klart, så småningom.nouw.com/passionärsliv
Blundaochsvälj
,
Ja plötsligt är den här 💙💚nouw.com/blundaochsvälj
IP: 82.99.3.229