Det var en lyckad start. Nu är planet uppe. Vi åker med jämn fart och snart kommer matvagnen. Vi har inte ätit någon middag än så vi är hungriga.
En kopp kaffe smakar gott även på den här höjden. Grekisk tid är klockan tolv men hemma hos er är den elva. Jag känner mig inte trött konstigt nog. På flygplatsen hade jag huvudvärk och mådde illa. Så som det kan bli. När det är för mycket folk runtomkring.

Nu sitter jag bredvid son Fredrik och Matilda. Fredrik läser en bok och Matilda sover. Min man Kalle och hans storebror Bertil sitter bakom oss och pratar jämtska. Det låter så mysigt hemtrevligt. Lugnande på något sätt. Jag måste gå på flygplanstoan snart. Det är svårt. Så trångt och guppigt. Om kön bakom är lång blir det stressigt. Tänk om alla tänker att jag är för länge tänker jag.

Lika bra att få det gjort. Vi hörs sen.

Jag har ingen aning om var vi är mer än att vi är i luften på väg till Sverige. Någonstans mellan Grekland och Sverige. Mittemellan borta och hemma. Här uppe blir tankarna lätta och trötta. Nu pratar vår flygkapten. Vi måste spänna fast våra bälten för nu kommer vi in i ett område med luftgropar. Vad nu det är egentligen. Gupp i luften. Vi är framme om 35 minuter säger kaptenen. Det susar i öronen och magen. Jag är inte rädd. Jag vet att det blir en lyckad landning.

Milda Matilda vad här är brant
Foto från utflykten till Albanien

  • 214 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229