Mängder

Nytt inlägg ny dag. Kära vänner är ni vakna eller ligger ni kvar och småslumrar. Det får du göra för det är söndag. Men inte för alla. Syster Stöd och Puuma jobbar helg då och då. Jag jobbar också helg. Med mitt bloggjobb. Det är underbart att ha ett jag där jag får skriva.

Jag har älskat ord från allra första gång. Mamma lärde mig skriva. Hon var min fröken också. Min frökenmamma och mammafröken. Det var viktigt att ljuda på alla ord. Det var en särskild metod. Det har kommit och gått många olika metoder att lära barn läsa.

Minns ni mängdläran. Den var istället för matematik. Vi fick lära oss att rita mängder. = < och >. Tecknet skulle gapa mot det större talet.

Så är det att vakna ensam första söndagen i juni. Tankarna trängs i huvudet när man inte har någon att morgontala med. Jag har er förstås. Men med er talar jag tyst. Min man Kalle kommer hem i dag och snart kommer nog barnbarnet och dottern. Nu är det lugnet före stormen. Jag älskar den stormen.

God morgon. Inget särskilt har hänt i natt. Jag har sovit lugnt och känner mig pigg efter kaffet. Före kaffet känns min kropp alltid tung och ovillig.

Sigge i Berge. Jag vill aldrig mer vara på hundpensionat säger han.

Fredrik bjuder sin far på grillat. Oj vilka mängder

  • 192 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer

Puuma
Puuma,
Ja det där var en riktig Håga portion, det var säkert gott 😋 nouw.com/puuma
Blundaochsvälj
Blundaochsvälj,
Det brukar vara gott💙nouw.com/blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229