En måndag på Spa med mina döttrar. Alltså dotter och svärdotter Jenny och Matilda.

Först äter vi lunch. Salladsbuffé och soppa trodde vi. Matilda öste på. Det där är såsen till köttet sade en man och skrattade. Efterrätt med kaffe. Jag tog fel mugg så kaffet rann över. Annars gick det jättebra med lunchen.

Sedan går vi till själva Spa. Vi går in genom dörren där det står stårsan. Vi byter om till baddräkt. Så skönt vi är helt ensamma. Måndag är en perfekt Spadag.

Först skrubbar vi oss. Det finns olika dofter för alla smaker. Lingon tog jag. Alltså kräm för att tvätta kroppen.

Efter det gick vi in i ångbastun och där fick vi också vara ensamma. Vi bastade och spolade oss med kallt vatten. Efter ett tag kom det in en mystisk man med glasögon på sig. Glasögonen immade igen och då gick han ut. Sedan satt vi i fotbad och sen gick vi i varmt och kallt vatten. Bra för blodcirkulationen. Efter det var det dags för bubbelbad.

Har jag glömt något. Ja det har jag. Vi simmade utomhus också. En badbassäng med utsikt mot fjällen. Det var en ovanligt vacker solnedgång.

Matilda gick på sin behandling. Hon fick annanas på näsan bland annat. Matilda kan inte bli vackrare utom möjligtvis en ny vacker lyster.

Sedan var det dags för torrbastu. Därefter satt vi vid brasan och åt fruktfat och drack bubbelvatten. Jag och Matilda drack bubbel och Jenny vatten.

När vi gick hem fick vi gå ut på röda mattan. Där ute stod en Taxi. Det var son Fredrik. Så slutade vår dag på Spa. Du skulle också ha varit med💙

PS jag glömde isvaken! Alla utom Matilda badade i den. Det är kanske inte bra för hjärtat sa leg. Sjuksköterska Matilda.


1 Lunch med döttrarna
2 omklädningsrummen med damer och herrar på jämtska
3 Modiga Jenny i isvaken
4. Jag och Jenny i Spat
5 Skål och Grattis till sjuksköterskeexamen
6 Jag och Draken
7 Mor och dotter spaar
8 Svärmor och svärdotter värmer fötterna vid brasan
9 En blå måndag och en röd matta
10 solnedgång på vackra Frösön

  • 253 visningar
  • Nära Frösövägen , Frösön

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
,
SPA så sommjag längtar, alldeles för länge sedan. Vilket SPA besökte ni?nouw.com/stenhagenbettan
Blundaochsvälj
,
Frösö Spa tror jag det heternouw.com/blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229