LULEÅ

Så obehagligt. Jag räcker fram min biljett men det står inte Luleå på den. Jag sa faktiskt Hej. Luleå. Och jag fick en biljett till Dorotea. Jag tar fram mitt kort. Kön är lång bakom mig. Känns det som. Luleå sa jag så högt jag kunde. Men han hörde Umeå i alla fall. Jag fick trycka min kod tre gånger. Nu har jag en biljett som stämmer. Jag känner mig gråtfärdig. Du får inte ta in väskan sa busschauffören åt mig. Jag måste ställa den i bagageluckan. Nu måste jag minnas svarta väskan när jag ska byta i Umeå. Det är träning säger Maria 1. Men jag vill inte träna mer nu.

Så grå resan blev nu. Men varför. Allt är ju bra nu. Hoppas att er biljett stämmer och att ni har tagit rätt buss mot Luleå via Umeå. Ni snälla som följer mig på resan. Jag ska ta med mig en stor lapp nästa gång och skriva LULEÅ.

  • 142 visningar

Gillar

Kommentarer

BellEveTherese
BellEveTherese,
Minns hur jobbigt det var när sånt där hände mig förut, när jag hade social fobi. Riktigt obehagligt verkligen! Men nu är det bra, och du har vuxit lite även om det just nu känns tvärtom. Skickar blåa hjärtan! 💙💙nouw.com/bellevetherese
Blundaochsvälj
Blundaochsvälj,
Tack snälla du 💙och så underbart att du vunnit över fobierna💙Du vet hur det känns💙nouw.com/blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229