Livsviktigt

Det är mörkt när jag går hem till Lilla gatan från Lilla Berget där min dotter och hennes son bor. Dagens finaste stund. När jag och Adam kramas godnatt och jag får en kindpuss av honom. Mormorslyckan är stor.

Lugn stund vid köksbordet här på Frösön. Min man sitter i vardagsrummet och ser på Tv. Hunden ligger på mattan.

I Grönköping testas tyst fotboll. Grannarna har klagat. Publiken får inte heja och domaren får inte blåsa i sin pipa. Ny postreform gör succé. Alla kunder bortrationaliseras. Mordmisstänkt kvinna släppt efter obduktion. Läspeakademiens ordbok definierar damask som puderrosa. Jag får Grönköpings veckoblad varje månad av en anonym givare. Så skönt att läsa en tidning där allt är på skämt. Allt går att skämta om om det är på rätt sätt. Grönköpings veckoblad är den enda nyhetstidning jag behöver.

Kalle och jag provar något nytt i kväll. Vi kokar rönnbärsgele. Receptet kommer från himmelsAnita och Kallebror i Östhammar. Gelén blir alldeles perfekt till vår höstgryta med älgkött.

Jag får ett meddelande från min sjuka vän. Jag blir så varm. Hon kan inte längre skriva själv. Det gör hennes barn åt henne. Så fint att veta att hon har sina barn runt sig. Jag trycker på mitt hjärta så länge jag orkar skriver min vän. Kär vänskap är livsviktigt. Inger hjälpte mig när jag var som sjukast. Hon är viktig i mitt liv.

Rönnbär innehåller livsviktiga vitaminer

Min svärdotter med sin katt är viktiga i mitt liv

  • 156 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer

Puuma
Puuma,
Uj vilka snyggingar 😸nouw.com/puuma
Blundaochsvälj
Blundaochsvälj,
Ja helt underbara💙nouw.com/blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229