Hur länge ska du träna frågade Syster Stöd en ung man på Friskis. Han såg förvånad ut. Vi brukar träna här tillsammans just på de här springbanden sade hon. Jag förstår sade den unge och log. Tänk så snälla människor är.

Allt har gått min väg idag. Jag fick träna på mitt motionsband. Varmvattnet i duschen räckte. Det brukar bli iskallt. Nu när vi bara har en provisorisk vattenberedare. Den gamla har hantverkarna burit ut. Så skönt.Det var den som ställde till hela vattenskadan.

Nu sitter jag här. Nyduschad med en kopp örtte. I mitt Poesirum. Jag lyssnar på rosa musik. Snart ska Kalle åka och hämta katterna.

Svärdotter Matilda har skickat en lista på Messenger med bilder och instruktioner. Påsar till att skotta lådan. En halv mugg hårdmat morgon kväll. Jag ska ge dem när min medicinklocka ringer. Åtta på morgonen och 21 på kvällen. Ingen risk att vi glömmer. Godis . Servetter att torka Toulouse med. Han har fel på sin nos och kan snora täppt. Godis ibland. Om de är snälla mot Sigge. Vatten att dricka när de vill.

Mitt te heter Kvällsro

Det här ska nog gå bra. Vi får hjälpas åt Kalle och jag.

  • 152 visningar
  • Nära Frösön, Östersund

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229