Ksläkt

Skapande måndag idag. Jag är nästan vaken.

Stel och tung går solen upp. Det blåser fyra grader kallt .Gatan är vitpudrad ovanpå isen. Låt dig inte luras. Gå dubbad och hasande.

Först blogga sedan morgonsysslorna. Det viktigaste först. Kaffepåtår med blogg.

Idag den trettonde november har Kristian och Krister namnsdag. Svärfar Kristian hette Kristian och Kallekusin Krister heter Krister. Sedan heter en av barnens småkusiner Kristian. Grattis mina Ksläktingar! Jag får låna Kalles släkt. Det går bra säger han.

Nu ska jag visa er mina minnesbilder.

Här plockar himmelsfarfar Kristian hallon. Med barnbarnet Fredrik. Det är Fredrik som håller i hinken. Kristian ser inga hallon. Synen är för svag. Fredrik är knappt två . Han äter upp de han hittar.
De kom hem med tom hink. Men det var en trevlig utflykt. Sommaren 1987.

Här är det paus i hjortronplockningen. Kkusin Krister som har namnsdag sitter längst till höger. Sen sitter jag och Kbror Bertil. Längst till höger är Kkusinbarn Daniel. K betyder Kalle. Det är han som fotar. Ej med på bild är son Fredrik som sover middag på en filt. Bredvid ligger hunden Kim och vaktar. Sommaren 1986.

Här är en sommarbild från 2000. Tror jag. Till höger sitter namnsdagsbarnet Kristian. Tror jag. Det kan vara tvillingbrorsan också. Men det är tvillingpojkarnas kusin Gustav som sitter bredvid. Det är jag säker på.

Klockan tio kommer Syster Stöd. Vi ses. Ha en vacker blå novembermåndag namnsdagsbarn och alla 💙

  • 124 visningar
  • Nära Frösön, Östersund

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229