Kom igen säger Maria 1 Det är klart att du ska gå och handla. Du har pengar på kortet. Tänk alla som inte har det. Som inte vågar av rädsla för att stå där vid disken och erkänna. Säga konstigt det fanns pengar nyss.
Jag vet att Kalle fyllt på mitt kort. Förresten ska jag bara handla CD. Det är mitt minnesord och betyder chasewnötter och ny disktrasa till stugan. Mitt självförtroende åker uppochner och ner igen. Jag har ett val. Jag kan gå ut på promenad med Syster Stöd. Utan att handla först. Det är jag som bestämmer. Det är svårt. Det är därför som jag skriver i min almanacka fredag handla på Ica.
Varför ska jag förstöra fredagarna med att gå och handla. Kalle handlade ju igår. Börja inte hoppa över och skjuta upp säger Maria 1. Det blir svårare då. Det är väl bara att gå. Tänk inte så mycket planera inte så mycket. Gör det bara säger hon.
Snart kommer Syster Stöd
Följ med mig och handla. Vi går tillsammans. Det blir lättare att hitta då.

  • 84 visningar
  • Nära Frösön, Östersund

Gillar

Kommentarer

passionärsliv
,
Du klarar det! På med kläderna och iväg. Jag följer med här på avstånd och berättar om allt fint som nu blommar i rabatterna. Och så får du veta om jag hittar ramslök idag. 💚nouw.com/passionärsliv
Blundaochsvälj
,
Tack för sällskapet hoppas du hittar våren 💛nouw.com/blundaochsvälj
passionärsliv
,
Ja massor av snödroppar och andra vårblommor men äver ramslök som jag skall ha i en dallad ikväll.nouw.com/passionärsliv
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229