Knut

Den slår till igen. Afasin. Jag möter grannen i gångtunneln. Mitt ansikte blir stelt. Han stannar till. Jag försöker säga hej till hunden också. Det går inte. Inte heller nu är det slut på värmen eller något annat trevligt. Jag ser ner och går vidare. Syster stöd tycker det gick bra för mig. Jag sa ju hej. Det räcker. Men Jag vill kunna säga hej och le vänligt. Hur svårt kan det vara säger Maria 1 . Maria 1 är den person som jag var före stroken.
Det är svårt att knyta skorna tycker jag. Mina skosnören går ofta upp. Särskilt olämpligt när man är på ett motionsband. Jag snubblade till. Och Satte mig på bandet och knöt. Jag sprang en stund till och så snubblade jag över skosnöret igen. Syster Stöd hjälpte mig att knyta. Sedan visade hon hur man gör. Nu kan jag. Så glad jag är för det.
Vi tränar en stund till. Då ringer Kalle. Han låter stressad och kallar mig för Madelene. Jag blir orolig. Att inte minnas namnet på sin fru sen 30 år är ett stresstecken. Ett tecken på att det är dags för passion . På heltid.

Man blir glad av träning och av att möta ett skolbarn med norsk flagga.

  • 123 visningar
  • Nära Frösön, Östersund

Gillar

Kommentarer

Janet
Janet,
Du får säga till honom att gå i "passion" det är underbart att göra vad man vill o ta dagen som den kommer. Idag tog vi bussen till Helsingborg o åt en god lunch. Jag sluta jobba när jag var 62 o nu varit hemma i tre år ångrar inte detta en sekund. Det är livskvalité. Härligt att du nu kan knyta skorna. O att du blivit så mycket bättre. Bara det att åka buss själv som du gör det är ju toppen. Vi har 21 gr varmt sitter under markisen o lyssnar på koltrasten. kram o ha de gott.
Blundaochsvälj
Blundaochsvälj,
Jag ska hälsa att du har det så bra 💙kram!nouw.com/blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229