Killar

Jag sitter med min iPad i skuggan. Jag tål inte solen lika bra nu som när jag var ung. Yngre menar jag. Tänk hur perspektivet ändras beroende på min egen ålder. Nu plötsligt är 70 eller 80 ungdomliga. Men en gång tyckte jag att 33 var jättegammal. Det var när jag mötte Kalle. Han var 33 och jag 21. Men sen när jag blev kär så hade åren ingen betydelse.

Ju äldre jag blir desto yngre blir min Himmelsbror. Han stannar på sin ålder 36. Då han blev himmelsbror. Anders hade så många bra kompisar. Sunderby basketkillar. Som var superduktiga och klev upp på baskettoppen division 1. De bar Anders kista till himmelsrummet. Tre gånger per år träffas Sunderbykillarna. Nu är de runt 60 och har familjer. Jag fick ett kort av JP som gjorde mig glad. När de träffas och tar en eller två öl höjer de en skål för Min bror Anders. Så rörd och samtidigt glad jag blev. Tänk Sunderbykillarna har inte förändrats ett dugg. Typ.


Sören som är bonde här i byn slår gräset med sin stora maskin. Vi tar in katterna för säkerhets skull. Fredrik står i värmen och steker korv. Det blir korv med bröd till lunch och pepsi cola no sugar. Sen blir det badstranden.

Nu badar vi du och jag. Plums i

  • 116 visningar

Gillar

Kommentarer

passionärsliv
passionärsliv,
Kan tyvärr inte följa med och bada idag. Skall strax gå på sommarfest i Kolonian.😊nouw.com/passionärsliv
Blundaochsvälj
Blundaochsvälj,
ha så trevligt💚nouw.com/blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229