Kristallkall morgon här på Frösön. Jag ska följa med Kalle på hundpromenad. Syster Stöd har möte idag.Hoppas vi inte träffar andra hanhundar. Då tittar alla på oss och jag skäms för Sigge. Han är ilsken på andra hanhundar och skäller och drar.

Täckbyxor och varma vantar blir det.

Sedan ska jag ordna för kalaset idag. Vi ska fira sonen som fyllde år i går. Jag ska garnera tårtan göra iordning röror och fixa sallad. Dotter Jenny och barnbarn Adam kommer i förväg. De kommer direkt från förskolan. Adam och jag ska göra fint med ballonger och serpentiner.

Jag ringer mamma och hör hur hennes dag är. Hon äter frukost nu och sen ska hon på sittgympa på boendet. Så bra att hon tränar. Mamma fyller 88 den 28 januari och svärdotter Matilda fyller 3 februari. Det är kalastid nu. För att inte tala om Matildas sjuksköterskeexamen på fredag.

Hoppas din dag blir fin. Att du får göra något roligt. Om du har något svårt framför dig hoppas jag det går bättre än du tror. Så är det för mig. Det går mycket bättre än jag tror. Om det inte går dåligt. Det händer också. Alla färger kan hända alla dagar. Blå lila eller kanske grå. Underbart rosa eller riktigt röd. Blir det svart idag trycker jag på mitt hjärta tre gånger. För dig. 💙

Fredrik med sina katter

  • 150 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229