Årets mörkaste dag är hoppfull. Mörkare än så här blir det inte. Morgonfika är bästa stunden på dagen. Bläddra i Östersunds-Posten och blogga. Du kanske redan är på arbetet eller på väg till förskolan med barnen eller julpysslar. Svärdotter Matilda är på sjukhuset och gör sitt sista praktiska prov. Hon ska göra sjuksköterskeuppgifter medan läraren tittar på henne. Det är onödigt. Matilda är redan superbäst.

Min svåger är på väg från Östhammar hit till Östersund för att fira jul med oss. Kör försiktigt Bertil. Hoppas julänglarna vaktar över jultrafiken.

Kalle kom hem ordentligt efter jobbfesten i går kväll. Sigge har legat vid Kalles säng och vaktat i natt. Han tycker inte om när Kalle är borta. Inte jag heller. Tur att det inte är så ofta.

Mamma är glad att vara hemma i Gammelstad. Det går bra och hon får bra hjälp. Under julen jobbar julänglarna. De hjälper de sjuka och handikappade att klara julen. Så fint att avstå den egna julen med familjen.

Jag blir så lugn och trygg när jag tänker på julänglarna som vaktar dagen. Årets mörkaste blir den ljusaste. Om julänglarna får bestämma
Änglarna i vårt sovrum

Barnbarnet Adam har gjort julpynt på förskolan. Till mormor 💙

  • 252 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229