Jörnskor

I Storuman klev ännu en man på .En ung man.Han behåller mössan på. Busschauffören känner honom. Det här var spännande. Allt kan hända på en buss. Busschauffören köper ett par skor av mannen. Jörnskor heter de. Så märkligt. Min farfar Knut från Jörn var skomakare. Kanske var han först med Jörnskor. Jag vill tro det. Jörnkillen har sådana gammaldags munstacher med snurr. Det kanske är modernt igen. Vem vet.

Fyra och en halvtimme kvar. Orkar ni så orkar jag. Lite ont i knäna har jag. Och ryggen. Vi behöver kaffe och mörk choklad nu. Eller hur.

Det här kortet fick jag av mamma. Jag tror det är kusin storasyster med kusinlillebror Göran till vänster och Anna till höger. Tidigt 60 tal. Men nu chansar jag bara.

  • 158 visningar
  • Nära Storuman

Gillar

Kommentarer

Janet
Janet,

Du tröttar inte ut någon. Kul att läsa o följa med dig. Jag passar på att laga mat under tiden blir rotfrukter i ugnen med kassler därtill. Jag har oxå hunnit med att vara på gymmet så tiden rullar på. Inte många timmar kvar sen är du hos Kalle. Jag tycker du skriver på så bra. Varför inte satsa på en ny bok det hade du klarat galant för dina fingrar bara skriver på. Ha det nu så gott den sista biten på resan. O jag blev så sugen på en bit choklad men hade ingen så det fick bli en liten torr kaka haha. Vi fortsätter resan. Kram

Blundaochsvälj
Blundaochsvälj,
kul att höra från dig💙skriva ny bok låter kul se till att alltid ha mörk chokla hemma kramnouw.com/blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229