Gunga mera mormor. Gunga jättehögt. Jag gungar och gungar. Adam vill aldrig sluta. Vi är ute på altanen och jag har täckjacka och vantar. Barnbarnet tycker det räcker med mössa. Men går till slut med på att ta på fliströja. Det är i alla fall 6 grader nu. Snön som låg på gräsmattan i morse har tinat. Min dotter och jag dricker ändå kaffe ute för att göra Adam sällskap.Vi sitter på filtar. Fika ute går så länge det inte regnar.

Syrenerna och äppelträdet har stannat tveksamt. Ska vi slå ut eller vänta på värmen är frågan. Men det spelar ingen roll när jag är med mitt barnbarn. Min lille speciella prins är glädjen när det blåser kalla vindar.

Jag vill följa med jag vill stanna kvar och jag vill åka hem. Måste jag välja stannar jag med min dotter och barnbarn den här veckan. Kalle får klara sig med sonen i stugan. Nästa vecka ska jag hälsa på min mamma och se om mitt hus. Lyckan är att ha val att få välja själv och inte låta sjukdom styra. Jag låtsas att jag klarar mig själv. Det klarar jag själv.


Längtan till juni
På en äng en sommardag

Finns jag

Prästkragar blåkolockor och klöver

Är allt jag behöver


Trädgården på Frösön 29 maj 2019

Min morsdagsbukett vill jag dela med mig till alla mammor med barn med särskilda funktioner.

Först och främst till min dotter Jenny. En underbar mamma som ensam tar hand om Adam.

Och till min vän Yvonne som har namnsdag i dag. En fantastisk mamma och personlig assistent.

  • 198 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229