Mjau voov mjau. Djuren i stugan vaknar. Son och svärdotter har gjort upp eld i kaminen. Det knastrar och sprakar värme. Vattnet hade frusit i kranen. Men nu har det tinat. Lyx att ha vatten i kranen.

Jag stiger upp och sätter på kaffekokaren. Jag hittar inte mina tofflor och det är iskallt om fötterna. Jag går och lägger mig igen. Hela stugan ligger och drar sig. Kalle lyssnar på radio och vi andra håller på med mobil och iPad.

I dag ska vi åka skidor. Matilda och Fredrik har haft en vecka lillsemester och på måndag börjar jobben igen. Lindra bota och trösta. Fantastiskt viktiga jobb mina tre barn har.Sjuksköterska undersköterska och läkare. Ett fantastiskt team.

Nej nu ringer försäkringskassan och förstör morgonfriden. Jag tycker det är svårt att prata i telefonen. Jag gör det enklaste och lämnar över mobilen till Kalle. Det handlar om mötet den 25. Mötet blir ett större och större spöke för mig. Arbetsgivare försäkringskassan facket psykiatrin. Alla ska de diskutera mig. Jag förstår inte riktigt vad som ska hända. Då blir jag orolig

Jag vill hellre tänka på igår då Fredrik och Matilda lagade hemgjord pasta.

Så gott och mysigt. Som att vara i Italien.

Usch och fy för spöken. Nu kliver jag upp.

  • 138 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229