Icke spis mormor säger barnbarnet när jag suger på en klo. Men när vi skalar och han får hela bitar äter Adam. Kräftor och västerbottenpaj är gott.

Adam och Jenny badar badkar. Det är skönt och avslappnande med varmt bubbelbad innan man drar tussarna på tuppen och går till ro. I morgon kommer son Fredrik och Matilda hem från Uppsala. Då får vi lämna tillbaka katterna. Kalle har borstat dem så nu är de blanka och fina i pälsen när matte och husse kommer.

Jenny och jag äter GB alltså gott och blandat. Vi vill inte visa godis för Adam. Han ska äta gröt nu. Så vi använder kodordet GB.Kalle tycker inte om smågodis. Han gillar snus bättre.

I dag har Ellen och Lena namnsdag. Grattis himmelsfarmor Ellen från Ersnäs.Grattis morkusin Lena i Sundom. Det var så roligt att träffas i somras. Grattis kusinfru Lena i Trönö. Jag fick träffa dig också. Så kul. Grattis också Facebookkompis Lena i Luleå. Vi har inte träffats än.

Men i bloggen träffas vi alla. Så underbart det är med vänner!


  • 146 visningar
  • Nära Frösön, Östersund

Gillar

Kommentarer

passionärsliv
,
Lite gulligt att han blandar in danskan. Eller lite sorgligt kanske? Våra små bb kan inte prata skånska bara stockholmska. Fast de försöker ibland. Säger så här säger farmor. Farfar säger ju inte så för han är ju norrbottning.nouw.com/passionärsliv
Blundaochsvälj
,
Ja tänk så olika dialekter ni har ni två🙂💙nouw.com/blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229