Det finns dagar som är grå. Då blir jag meningslös. Det är svårt att skriva då.
Jag är ensam när jag skriver. Jag skriver för att jag är ensam. Instängd i mig själv.
Men det finns sätt att klara av den grå färgen. Den hopplösa färgen.
Jag vill gärna dela med mig av mina erfarenheter. Kanske finns det något som mina följare vill prova. Sådant som du kan prova själv . Förutom gul medicin doktor kbt och liknande .

Jag använder olika hjärtan. Hjärtan av plast eller sten. Hjärtan har gett mig mod och lugn. Du kan trycka hårt eller du kan stryka mjukt. Jag går ingenstans utan mitt hjärta och när jag sover håller jag det i handen. Inga kända biverkningar.

Kan du cykla på träningscykel är det också ett bra sätt att trampa bort det grå. Helst bör du ha hörlurar och en lista med blå eller rosa musik. Det blir många mil per dag. Risk för viktnedgång vid för högt intag.

Att memorera namnsdagar är ett sätt att försöka lura min panikslagna hjärna. Jag Lär mig månadernas namn och överraskar andra med att komma håg deras namnsdag. Bara positiva biverkningar som bättre minne och leenden.💛

Och till sist börja blogga. Jag blir glad av min blogg och av min svärdotter Matilda (Jag kallar henne Hulda) som hjälper och stöttar mig i mitt bloggande.

  • 364 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229