Hög med män

Vi ska åka i en stor buss som hissar upp både mig och rollatorn säger Mamma. Hon har anmält sig till en resa till Storforsen tio mil från Luleå. Europas längsta oreglerade fors. Storforsen fryser aldrig. Om det så än är 40 grader kallt. Där finns vacker natur och en restaurang. Hon åker redan klockan åtta så hemtjänsten får komma tidigare.

Jag sitter framför TVn och ser på väderkartan. Det ser ostadigt ut norrut. Tyvärr får mamma och äldregänget kallt och regnigt väder.

Nu kommer min man Kalle. Han har hjälpt mig att dela medicin i min medicinsnurra. Nu vill han se på fotboll. När Sverige inte är med är det inte så spännande.

Men jag har ju sällskap av er i min blogg. Tunisien har vitt och England rött. Domaren har en blå snygg tröja. Nu har en spelare gjort illa sig. Det är det som är så tråkigt. Att de är så hårdhänta med varandra. Bollen är som vanligt vit med svarta prickar.

På onsdag åker vi till Norrbotten igen. Det blir midsommar i Sunderbyn. Kalle vill åka tillbaka redan på söndag. Han har en del kvar på jobbet. Kanske kan jag stanna vi får se.

Oj vilken hög med män som ligger i en hög och kramar om varandra. Det är England som gjort mål. Glädje och kamratskap tårar och alla känslor på en gång.

  • 122 visningar
  • Nära Östersund

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229